Himalaya 2014


In urma cu un an, coboram de pe un varf care mi-a fortat limitele fizice si psihice. -  Manaslu 8156m  Am experimentat pentru prima data ce inseamna supravietuirea intr-o furtuna la peste 7500m. Pentru mine, a fost o experienta intensa si o adevarata lectie de viata in care am devenit mult mai umil in fata varfurilor himalayene . Am invatat ca nu te poti impotrivii naturii iar cand te afli acolo esti un punct mic intr-un ocean inghetat. Pana la urma totul face parte din joc, un joc dur, in care nu exista loc de greseli.


Dupa exact un an, numar orele pana la o noua expeditie in Himalaya...
 Amadablam & Kwandge Ri  sunt varfurile la care visez de peste 6 luni... Ne-am strans in aceasta calatorie cei mai buni prieteni si coechipieri  - Tom Schindfessel, Mike Bowyer si Mihai Iubasiu.
Varfurile pe care ni le-am propus sunt tehnice si abrupte, ne vor testa cu siguranta pregatirea si experienta in niste conditii dure .E provocarea pentru care ne-am pregatit de ceva timp... si  imi ard talpile de nerabdare.
 Indiferent de rezultatul ascensiunii, obiectivul principal e sa ne intoarcem cu bine inapoi si sa avem o experienta pe care sa o povestim mai departe. In final nu varful conteaza ci calatoria.
Domnul e cu noi!


Pe acest Blog vom posta  noutati din expeditie.



                                 Obiective:

Amadablam 6856m - SW Face


Kwandge Ri 6011m - Soth East Face


Island Peek 6160m - aclimatizare


4 comments:

  1. Super tare! Bafta mare si sa va intoarceti cu bine de pe acoperisul lumii!

    ReplyDelete
  2. All the best Vlad and the team. Wishes for your successful expedition :). Greetings from Kathmandu!

    ReplyDelete
  3. Felicitari pentru perseverenta si munca depusa pentru un astfel de proiect.

    ReplyDelete
  4. Baftă!...Nihil Sine Deo!! :)

    ReplyDelete